Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.08.2014 09:22 - ТОП 5 НАЙ-ТЪРСЕНИ И ПРОДАВАНИ ПАРФЮМИ...
Автор: parfimo Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2078 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image 
Благоухания, парфюми, аромати – те винаги ни напомнят много неща. Веднъж усетили един аромат, винаги си спомняте за човека, който го е използвал. Това е така, защото миризмите са най-дълго пазените спомени в нашият ум. Именно затова се казва, че парфюмът е запазена марка и описва личността. Всяка жена се нуждае от аромат, който да е чувствен и загадъчен. Парфюмът има способността да накара една дама да се чувства красива и секси, съблазнителна и атрактивна, забавна и пищна или тайнствена и величествена, в зависимост от аромата му. 

Когато си избирате парфюм, не трябва да са съобразявате с възрастта си, начина на живот или модни тенденции, винаги трябва да се осланяме на едно златно правило, а то е: да си избираме аромати, които ни допадат и които най-пълно и точно представляват нашата същност.

В света на дизайнерските парфюми има много незабравими аромати, които се открояват като най-известните дамски парфюми. В настоящата статия ще ви запознаем с някои от най-популярните и желани дамски парфюми през последните двадесет години.
image
- Bvlgari Omnia Crystalline е свеж цветно-ориенталски аромат, изключително женствен, деликатен и нежен. Този парфюм улавя блестящата същност на кристалите и светлината, която те излъчват, за да разкрият уникалното излъчване на всяка жена. Лансиран през 2005 година.

- Calvin Klein Euphoria е секси, оригинален и пленителен. Чувствен и привлекателен, Euphoria е създаден за жената, която копнее да бъде свободна всеки миг от живота си, да е част от вълнуващ свят, изпълнен с удоволствие, изненада и съблазън. Нейният аромат е контраст между екзотични плодове и съблазнителни цветове. Лансиран през 2005 година.

- Alien на Thierry Mugler е парфюм за жени, които не се страхуват да бъдат различни. Кехлибарен, слънчев и хармоничен Alien е парфюм, който притежава мистериозна аура. Неговият аромат е сякаш магически еликсир, уловен в загадъчен лилав флакон, напомнящ тайнствен магически предмет. Лансиран през 2005 година.


- Dolce & Gabbana Light Blue искрящ и свеж плодов-цветен аромат за жени, знак на почит към жаркото слънце и чувствеността на Средиземно море. Olivier Crespе създателят на този стилен и нежен парфюм. Лансиран през 2001 година.

- Armani Code Pour Femme е свеж, секси и женствен аромат, създаден от триото Carlos Benaim, Dominique Ropion и Olivier Polge. Тайнственият код на съблазънта е разкрит - незабравима и пленителена хармония между интригуващ цвят от портокал, пресни, пикантни нотки джинджифил и топло сандалово дърво. Лансиран през 2006 година.  
image




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: parfimo
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 127142
Постинги: 173
Коментари: 0
Гласове: 8
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930