Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.09.2014 08:29 - Парфюмите на известните личности.
Автор: parfimo Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1412 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Един от въпросите, които занимават ума на народа, е с какво носят звездите. И в това влизат не само дрехите, обувките, бижутата, прическите (и пластичните операции), но разбира се и парфюмите, които те използват. Разбира се, парфюмите на звездите не могат да се посочат толкова лесно. За целта е най-лесно да се уповаваме на техните собствени думи или на хората в обкръжението им. Затова ще трябва да приемем и статистическата грешка, породена от маркетинговите особености, когато дадена звезда твърди, че използва нещо, просто защото името и е залепено на етикета му.

След като сме поставили горните условия и особености, можем да продължим като направим следния извод – посочените тук парфюми са предполагаемите парфюми, които знаменитостите използват и не винаги това са парфюмите, които носят техните имена.

Бритни Спиърс

Бритни е една от звездите, които носи парфюмите със собственото си име. Освен това обаче, са известни и още няколко аромата, които тя харесва, такъв например е Comptoir Sud Pacifique – Vanille Abricot.Както подсказва името му, това е аромат, изграден на основата на ванилия и кайсии.
image
___________________________________________

Лейди Гага

Следващата Мадона или „нещо подобно“. Какво по- подходящо от Thierry Mugler – Womanity, също като нейното творениеFame.Това е аромат, който не е изграден на основата на ароматната пирамида. Основните тонове са смокини и хайвер. Този аромат, както и неговото позициониране (вижте рекламата) напълно отговарят на стила на Лейди Гага.

image
___________________________________________

А
нджелина Джоли

Анджелина Джоли се позагуби от сцената на известните личностти, но не и интересът към нея. Парфюмът, който тя е на Creed – Love in White. Това е ориенталски- цитрусово-цветен аромат. Това е и един от най- харесваните пролетни аромати.

image
____________________________________________
К
им Кардашян

И до ден днешен Ким не успява да спечели известност с новите си роли, а нейното име се свързва с домашния порно клип, разпоространен под името “Ким Кардашян: суперзвезда” през 2007г. Любимият й парфюм е Michael на Michael Kors - дървесно- цветен аромат.

image
____________________________________________
А
штън Къчър

Една класация не би била пълна без поне един представител на мъжкият пол. Аштън харесва парфюма Arpege Pour Homme на Lanvin. Това е един много сладък мъжки аромат, микс от цветя, ванилия, дърво, ядки, подправки и още.

image
_____________________________________________
К
ати Пери

Тя е поредната знаменитост, която харесва ванилията в своя парфюм. Парфюмът и е Vanille Abricot. (виж парфюма на Бритни Спиърс)

Тейлър Суифт

Тя е доста промотиран изпълнител в последно време, а пък списъкът й с парфюми е доста дълъг. Този, който е споменаван най-често, като че ли е Bronze Goddess на Estee Lauder. Всъщност това е доста интересен избор – специален, летен вариант на парфюма Azuree Soleil с основни тонове на кокос и карамел.

image
___________________________________________
М
ила Кунис

Чаровната актрисата харесваCarnal Flower на Frederic Malle. Това е цветен унисекс парфюм с лека нотка пъпеш. Определено, интересен избор.

image
____________________________________________
Е
ва Мендез

Красивата актраса Ева Мендез харесва една от иконите в парфюмерията –Chanel No. 5 на Chanel.

image




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: parfimo
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 127105
Постинги: 173
Коментари: 0
Гласове: 8
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930