Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2018 15:24 - Охлаждащият гел на Dermacol: SOS за изгоряла от слънцето кожа
Автор: parfimo Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 265 Коментари: 0 Гласове:
0



 Лятото е сезон на забави, разходки с приятели и игри навън. Разбира се, продължителното излагане на слънце, UVB лъчите могат да причинят изгаряния на кожата и слънчеви алергии. Кожата е зачервена и болезнена. Какво да правя? И как да успокоя кожата възможно най-бързо?

За да избегнем тази неприятна ситуация е нужно да си изберем подходящи слънцезащитни продукти.

DERMACOL AFTER SUN е приятел на кожата

Най-накрая, има лек и всеки ден можем да се насладим на слънцето. С настъпването на вечерта осъзнаваме, че днес е било наистина горещо. Гърдите и раменете горят, всяко движение е неприятно. Какво можем да направим? Със сигурност сме чували за кисело мляко, чай от лайка, краставици, ябълки или картофи. Поставяме една от опциите в засегнатите области, изчакваме няколко минути и кожата „трябва“ да е по-спокойна.
image

Съветваме ви да нанесете Dermacol After Sun Hydrating & Cooling Gel,за да охладите и успокоите кожата си веднага. Гелът се нанася много добре и абсорбира бързо. В резултат на това охлаждащият ефект е почти мигновен, като премахва неприятното изгаряне. След като го нанесете, веднага ще почувствате ефекта като си помислите „ох, това наистина охлажда.“

 

Охлаждащият Dermacol After Sun Hydrating & Cooling Gel е емулсия, която съдържа Д-пантенол, глицерин и ментол.Тези съставки ефективно хидратират кожата след продължително излагане на слънчевите лъчи.

D-пантенол (5%) ► прониква в най-дълбоките слоеве на кожата като е интензивно хидратира

Глицеринът хидратира и успокоява

Mentol ► освежава и дезинфекцира

Охлаждащият гел Dermacol After Sun Hydrating & Cooling Gel хидратира и успокоява кожата в дълбочина. Ако кожата е само зачервена, препоръчваме ви да използвате лосион за тяло Dermacol Beta-Carotene Body Milk, който ще направи кожата по-здрава, по-гъвкава и по-хубава .

 

Какви слънцезащитни продукти предпочитате?
image




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: parfimo
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 126177
Постинги: 173
Коментари: 0
Гласове: 8
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031