Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2018 16:05 - ШЕДЬОВЪРЪТ ОТ TIFFANY & CO.
Автор: parfimo Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 324 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Мерилин Монро пее в песента „Диамантите са най-добрия приятел на всяко момиче“. Но за повечето жени те са малко недостъпна страст, която обикновено не получават като подарък. За щастие, Tiffany & Co. реши да предостави по-достъпна алтернатива. През 2017 г. най-известният бижутер в света пуска нов сининим на Tiffany & Co.

ТИФАНИ: СИНОНИМ НА ЛУКС И БОГАТСТВО

Коя е първата асоциация, която ви идва на ум, когато някой изрече Тифани? Култов филм с безсмъртната Одри Хепбърн „Закуска в Тифани“? От незапомнени времена марката е свързана с луксозни, скъпи диамантени бижута, които нямат аналог. Но парфюм? За марка Тифани и Ко. това не е първият аромат в света на парфюмите. Още през 1987 г. марката представи първия си парфюм Tiffany Parfum Tiffany, който 30 години по-късно, и най-накрая има нова версия. От гледна точка на флакона е вдъхновен от 128.54 каратов диамант от Тифани, изкушаващо да се опита. Но дали е толкова привлекателно вътре?
image

Tiffany & Co. губят интерес към създаването на собствени парфюми след 2003г. В този случай оригиналният аромат от 1987 е като Свещения Граал в света на парфюмите- линеен цветен аромат с щипка цитруси и мускус. За щастие, обаче, миналата година излиза осъвременената версия Tiffany & Co. Tiffany & Co.

СЪСТАВ: 
ГЛАВА:  лимон, мандарина, бергамот 
СЪРЦЕ:  касис, праскова, роза, ириса 
БАЗА:  пачули, мускус

Флора-мускусната композиция е плод на творчеството на парфюмеристката Даниела Андрие (Daniela Andrier), тя казва: „В тази марка има много романтика. Опитах се да уловя същността и уникалността на бижута, както и духа на жената, която обича бижута “ .Тя създава нова форма на аромат като включва съставки, които не са били използвани преди това, включително мандарина портокал, пачули и мускус.

ЛУКС, СТИЛ И КЛАСА

 

Ирисът е основният компонент на аромата. Tiffany & Co. Tiffany & Co., отричат всичко земно. Флорално – мускусната композиция разкрива модерен поглед върху най-ценните съставки в света на парфюмерията. В началото ароматът се отваря с цитрусови нотки. Сърцето е богато, флорално, симфония от роза, ирис, касис и праскови. В базовите нотки всичко земно е заменено с пачули, лекия и ефирен аромат се допълва от класически мускус като придава трайност на композицията.
image

Ароматът е топъл, флорален, с трайност от 6-8 часа, бих преувеличила ако напиша, че издържа и 10 часа. От моя гледна точка това е перфектен подарък, който можете да използвате за луксозен подарък .

 

Г-жа Андрие успява да улови напълно стила на ТифаниМодерната, новаторска концепция е насочена към съществуващото поколение жени, които все още мечтаят за закуска в „Тифани“.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: parfimo
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 127801
Постинги: 173
Коментари: 0
Гласове: 8
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930