Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2018 14:59 - БЪДЕТЕ НЕУСТОИМИ С НОВИЯ DOLCE GARDEN
Автор: parfimo Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 201 Коментари: 0 Гласове:
0



 Представете си слънчеви градини някъде в Сицилия, носи се ухание на цъфнали цветя и узрели цитрусови плодове. През 2018г марка Dolce & Gabbana добавя още един аромат в гамата си – Dolce. Какви са прогнозите за Dolce&Gabbana Dolce Garden?

СЕМЕЙСТВО DOLCE СЕ УВЕЛИЧАВА

Лятото е свързано с радостни и безгрижни моменти. НовиятDolce&Gabbana Dolce Garden е създаден, за да запази спомените от невероятно пътешествие или романтични моменти с близките, които са най-близо до сърцето. Спонтанна, радостна, слънчева аура, която съчетава балансирана комбинация от сладост и свежест. Въпреки това Dolce Garden е опияняващ и запомнящ се.
image

Бях наистина изненадана, когато за пръв път се докоснах до новата версия Garden. Цветно – гурманският състав комбинира всичко, което най-новите тенденции изискват. Приятен избор за тези, които не искат да се откажат от по-сладките композиции. Трябва да призная, че лично аз считам Dolce Garden за най-успешната от всички тълкувания досега. Влиянието на M.Demaysan изглежда е допринесло за съживяването на творчеството на Dolce & Gabbana.

ЦВЕТЕ СРЕД ЦИТРУСОВА ГРАДИНА

След първото впръскване на китката веднага усещаме цитрусовия аромат. Балансираната комбинация от леката горчивина на нероли (етерично масло, което се добива от цветовете на горчив портокал), акцент на цъфтящи магнолии и сладка мандарина е много приятен и ненатрапчив.

СЪСТАВ: 
ГЛАВА ► мандарина, магнолия, нероли 
СЪРЦЕ ► иланг-иланг, кокос, жасмин цветя 
БАЗА ► сандалово дърво, ванилия абсолютна, бадемово мляко

 

След 30 минути, ароматът на  става по – ефирен и започва сладкото ефирно изкушение. С тропическия аромат на иланг-иланг и кокос в съзнанието ми нахлуват спомени за ликьор Пина Колада.
image

С появата на сладките нотки усещането е, че вече не сте на Морската градина в Сицилия, а сте телепортирани във фабриката за шоколад Уили Уонка. Ванилия, кокосово и бадемово мляко (които се използват в традиционни сицилиански сладкиши) понякога са прекалено сладки,но Dolce Garden не се притеснява.

 

След няколко часа ароматът на Гардън е лек и ненатрапчив, но все още остава силен и отличителен. В заключение, ароматът скрит в сандалово дърво, осигурява на Dolce Garden повече 8 –10 часа трайност. Лично за мен Dolce Garden не е подходящ за ежедневно носене през горещото лятото, а за по-специални случаи. Това ще бъде идеален избор за лято 2018 за романтични вечери, партита, срещи.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: parfimo
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 125452
Постинги: 173
Коментари: 0
Гласове: 8
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031