Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2018 12:57 - ЗАБАВЛЯВАЙТЕ СЕ ДОКАТО СЕ ГРИМИРАТЕ С КОЗМЕТИКА SALVETE
Автор: parfimo Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 252 Коментари: 0 Гласове:
0



 Коя жена не би желала хубава козметика … слънчеви летни дни и секси дрехи в гардероба. Чешката марка Gabriella Salvete, чието портфолио обхваща от лакове и други продукти за грижа за ноктите, до широка гама грим за очи,устни и лице, винаги съчетава качеството с най- новите тенденции, докато все още поддържа приемливо ниво на цените. ПОДЧЕРТАЙТЕ КРАСОТА НА ЛИЦЕТО СИ

Декоративната козметика съдържа всичко, от което се нуждаете за лято, пълно с цветове. Какво да очаквате?

1) СЕКСИ УСТНИ

Хит през последните месеци са матовите червила, но те няма да простят дори и най-малкото неравенство,но имат склонност да изсушават устните. Габриела Салвете предлага на своите клиенти като незаменим помощник балсама са устни Lip Balm Scrub – многофункционален балсам за устни с розов цвят, сладък аромат и нежни перли, които подготвят устните ви перфектно за прилагането на ексклузивните матови червила.

image

А, какво ще кажете за матовите червила Gabriella Salvete Dolcezza Lipstick, сега в нови два луксозни нюанса 107 и 106.

2) ЗА ПЕРФЕКТЕН ВЪНШЕН ВИД

 

Какво е грим без спирала? Има няколко от тях в колекцията на Salvete.Любителите на летните водни игри със сигурност ще оценят водоустойчивата спирала Gabriella Salvete XXPress Volume Aqua. Също така има подхранващи спирали с арганово масло, за да станат миглите по-дълги.

image

А, какво да очаквате от очната линия на Gabriella Salvete Automatic Eyelinerкоято е с ненадмината пигментация и дълготайност след поставянето. Понякога доста бързо поставяме течната очната линия и черния молив, затова ни е необходима качествена и бързосъхнеща. Препоръчвам очната линия с две ръце. А какво ще кажем за палитрата със сенки за очи от 10 цвята? Аз лично бях изненадана от високото качество, дълготрайни и не е необходимо да се поставя основа.

А желаете ли изписани вежди без да бъдете ужасени от резултата? В продуктовата гама ще откриете не само моливи за вежди, но и палитра за вежди Gabriella Salvete Eyebrow Palette с огледало, четка и пинсети.

3 | ЗА ПЕРФЕКТНА КОЖА

Фон дьо тен Gabriella Salvete Cover Foundation SPF30 се отличава с отлично покритие, деликатна консистенция, която ще ви осигури безупречен тен през целия ден. Благодарение на включения висок защитен фактор, не е нужно да се занимавате с приложението на крем за лице.

 

И накрая поставете ружаза да подчертаете овала на лицето. Гримирайте и се забавлявайте с цялата палитра от продукти на Salvete.

image




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: parfimo
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 127132
Постинги: 173
Коментари: 0
Гласове: 8
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930