Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2018 12:05 - SUN SHAKE – УНИКАЛЕН АРОМАТ В ДВЕ ЧАСТИ
Автор: parfimo Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 504 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Jil Sander въвежда на пазара през 2016 г. нов аромат от лимитираната поредица за лятото. След дълго време той успява да създаде нещо ново, иновативно, нещо, което не е издавано досега. Jil Sander Sun Shake е първaта патентована двуфазна технология за парфюм. Какво означава това?

АРОМАТ ОТ ДВЕ ЧАСТИ, КОЙТО ЩЕ ВИ ЗАПЛЕНИ

Иновативен парфюм, който съчетава тропическите цветове с едно разклащане на флакона.

Ароматът се състои от разтвор на алкохолна основа (80-85%). Съдържанието на парфюм Jil Sander Sun Shake е маслен компонент, който е оцветен в два цвята – жълт и розов. Благодарение на маслената основа се абсорбира приятно в кожата, оставяйки мазен филм с приятен аромат и издръжливост. На пръв поглед е очевидно, че двете различно оцветени консистенции са отделни една от друга.

image

Преди да пръснете от парфюма, винаги е необходимо първо да разклатите флакона, за да се създаде емулсия в красив цвят на праскова. В противен случай, ароматът ще бъде по-лек и нежен, но ще намалите и неговата издръжливост. Веднага след впръскване двете части се разделят, почти веднага.

След няколко минути те са напълно отделени. Jil Sander добавя интересен визуален ефект, което е наистина страхотно!

ЛЕТЕН АРОМАТ С ОРИГИНАЛЕН ДЪРВЕСЕН АКОРД

Може би такава екстравагантна консистенция заслужава малко по-интересен флакон, но Jil Sander е известен със своите прости, минималистични флакони. Всичко за уникалния парфюм Sun Shake.

Състав:
Head ► лимон, бергамот, мандарина 
Heart ► розов грейпфрут, жасмин, цвят на лотос 
Base ► хелиотроп, дървесни нотки, мускус

image


Jil Sander Sun Shake е перфектен летен аромат, но със сигурност не е един от често срещаните. Той обещава атмосферата на веселото слънчево лято и безгрижните дни. Освежаващ коктейл от цитруси, съставени от лимонови нотки, бергамот и мандарина ще ви освежават през целия ден. В сърцето превъзхожда сочния розовият грейпфрут (фин, ясно изразен) като допълва жасмина и лотоса. В крайна сметка композицията завършва с чувствен мускус и топли дървесни нотки. Дървесният акорд придава на Sun Shake оригиналност и го отличава от обичайните летни шедьоври, с които може би вече сте затрупани.

 

Sun Shake e свеж секси и малко странен дамски парфюм, който ще ви изпълни с оптимизъм ище ви доближи до духа на лятото през цялата година. Ако в топлите дни предпочитате цитрусови аромати, то Jil Sander Sun Shake ще бъде най-подходящ за вас.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: parfimo
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 126991
Постинги: 173
Коментари: 0
Гласове: 8
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930