Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.08.2019 09:36 - Отлична грижа за вашето лице и коса от Renovality
Автор: parfimo Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 422 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Намирате ли кожата си суха и изтощена? Вие подсъзнателно избягвате всеки поглед в огледалото, защото знаете, че не е точно това, което очаквате. Не се отчайвайте! С натурални масла от популярната чешка марка Renovitality кожата и косата ви ще получат необходимите грижи. Кожата ще бъде мека и подхранена, косата с блясък и пълна с живот. Какви масла трябва да използвате през лятото?

Разбира се, лятото е прекрасен сезон за почивка на море или планината. Всеки от нас жадува за бронзов тен. Продължителното излагане на слънчевите лъчи води до някои странични ефекти. Както и честото къпане в солена или хлорирана вода. Кои натурални масла са идеални за вашата лятна грижа, за уморената кожа и коса?

ОЛИО ОТ МОРКОВИ ПРЕДИ СЛЪНЧЕВИ БАНИ

Очаква ви дълъг ден на плажа? Подгответе кожата си с олио от моркови. Първо, съдържа каротин, който допринася за по-бърз тен и удължават продължителността на тена, а също така перфектно регенерират кожата. Достатъчно е да го нанасяте на кожата сутрин преди слънчеви бани или превантивно всяка сутрин.

image

МАЛИНОВО ОЛИО ПРИ СЛЪНЧЕВИ БАНИ

Друг помощник от Renovality, която не липсва в моето козметично оборудване е олио от малини. И не само защото обичам малини, а това масло естествено възстановява жизнеността и хидратацията на кожата и дори поглъща част от UVA и UVB лъчите по време на слънчеви бани. Но внимавайте, това не означава, че ще ви защити достатъчно на слънце. Винаги го допълвайте със слънцезащитен крем с по-висок фактор.

image

МАСЛО ОТ КАЙСИИ СЛЕД СЛЪНЧЕВИ БАНИ

 Използвате ли Пантенол след слънчеви бани? Масажното олио от кайсии също ще успокои раздразнената или изгоряла кожа. Намажете кожата си преди лягане и ще бъде перфектно регенерирана и хидратирана до сутринта. И това не е всичко, което може да направи това природно чудо. Също така може да омекоти кожата и да възстанови нейната еластичност, така че не се страхувайте да нанесете маслото върху кожата на лицето. Да ви призная една тайна- маслото от кайсии нанасям и на косата 30-минути преди баня.

image

ПИЛИНГ НА ЛИЦЕТО

Мечтаете ли си за гладка и добре почистена кожа? Опитайте новия пилинг с жасмин и хималайска сол. Нежно премахва мъртвите клетки на кожата, изглажда и регенерира. След пилинг кожата ви ще бъде идеално мека и сияйна .

АРГАНОВО ОЛИО (НЕ САМО) ЗА КОСА

Препоръчваме ви да опитате мултифункционалния помощник, наречен арганово олио. Нанасяйте всеки ден няколко капки с масажни движения по дължината на косата си, гривата ви ще възстанови изгубения блясък и безпрецедентната жизненост. Можете също да използвате аргановото олио върху кожата. Ефективно се бори с признаците на преждевременно стареене на кожата, изглажда бръчките и хидратира в дълбочина.

Натуралната козметика  предлага безброй полезни масла, които ще ви харесат веднага. Ще запази кожата и косата ви в отлична форма през цялото лято и мога да се обзаложа, че ще остане в козметичната ви чанта дори и след лятото.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: parfimo
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 127809
Постинги: 173
Коментари: 0
Гласове: 8
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930