Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.04.2017 16:32 - Нишови парфюми BYREDO
Автор: parfimo Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 352 Коментари: 0 Гласове:
0



 Знаете ли, че марката Byredo е създадена в северна Швеция? А знаете ли, че нейният успехът е постигнат само за няколко години? Ако отговорите са положителни, Вие сте истински специалист на тема парфюмиАко обаче тези факти са неизвестни за Вас, то сега е моментът да се запознаете с марката Byredo. Как започва всичко?

Всичко започва през 2006 година. Идеята за създаването на компанията ена Бен Горъм. Неговият творчески възглед за нещата и постоянното мужелание за развитие са движещата сила по пътя към създаването на парфюми.
image

Бен Горъм е израснал в космополитно семейство – майката е от Индия, а бащата е с канадско-френски произход. В едно от ароматните си творения Горъм вплита спомените на своя баща. Ароматът наречен Green е вдъхновен от детските спомени на родителя. Нещо повече – този унисекс парфюм е първият, който марката Byredo създава. Това се случва през 2008 година.

Нова и успешна марка

 

Решаваща за развитието на марката Byredo е срещата на Бен Горъм сталантливия парфюмерист Pierrem WulfemГоръм решава, че фантазията му трябва да намери отражение във флакони на парфюми. След като завършва Академия по изкуствата в Стокхолм той започва все повече да популяризира марката Byredo.
image

BYREDO – Парфюми навяващи спомени

 

Бен Горъм създава парфюми, които носят спомени за събития, места и хора. Ароматите намират своето място в сърцата на ценителите. Спомените носят дълбока сантиментална стойност за хората.
image

Ароматните ухания са опити, дори за кратко, в съзнанията на хората да се възродят минали моменти. Важно е спомените да се поддържат живи. В ароматните композиции са включени най-добрите съставки, чрез които обонянието ще събуди визуалната памет.

Бен Горъм отрича да е склонен към семплите нещакоито са така типични за шведите. Ароматните съставки в парфюмите са комбинирани в пълна хармония една с друга.
Парфюмите 
Byredo се създават от напълно естествени съставки. Тези от вас, които търсят уникални парфюми, ще бъдат запленени от ароматитеByredo.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: parfimo
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 126192
Постинги: 173
Коментари: 0
Гласове: 8
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031