Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2017 15:41 - Да подготвим краката си за летния сезон!
Автор: parfimo Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 249 Коментари: 0 Гласове:
0



 Грубата кожа на краката и мазолите едва ли са това, с което искате да привличате вниманието през лятотоГладката и хидратирана кожа винаги е била от значениеНе всеки обаче може да си позволи да ходи на педикюр всяка седмицаНашите съвети за грижа за краката ще Ви насочат как да се поддържате с минимални средства в домашни условия. Грижата за краката не трябва да се подценява от жените

Признайте си – колко често полагате грижи за краката сиТези от Вас, които го правят редовно със сигурност не са многоТочно както грижата за кожата и за косата, грижата за краката трябва да стане част отежедневните ритуали за красота.

Време е да приберем ботите и затворените обувки в шкафа и да извадим отворените обувки и сандалитеТрябва много бързо да се погрижим за краката си, за да изглеждат добреА защо не започнете да полагате грижи за тях редовно?

image
Въоръжете се с всичко необходимо

Без качествени приспособления и козметика грижата за краката е почти невъзможнаВсичко, в което инвестирате ще Ви служи за дълго времеЗа мека и красива кожа на краката не можете да се справите без:

Домашен релакс

Отделете един ден в седмицата, когато наистина да се поглезите. Направете си маска за лице, погрижете се за косата си и не на последно място – направете си гореща вана със соли за крака. По този начин лесно ще отстраните загрубялата кожа по стъпалатаВаната със соли ще омекоти кожата и ще подготви краката Ви за педикюр

След 10-20 минутна вана краката Ви ще са отпочинали, а вие много лесно ще премахнете грубите участъци.

Финални грижи

Щом вече сте премахнали грубата кожа, не забравяйте да се погрижите за ноктите на краката, които също се нуждаят от съживяване след зимния сезонСлед това е време за финални грижи и масаж. Масажа на краката е изключително важен и страшно приятен.

Уверете се, че сте подсушили краката добре, включително между пръстите. Това ще Ви предпази от образуване на неприятната миризма. Използвайтеспециален хидратиращ крем за крака,който запази кожата Ви мека и гладка. За да поддържате кожата на краката красива за дълго трябва да се грижите за нея всекидневно. Етеричните масла ще успокоят, ще я подхранят кожата и ще я направят мека. Козметиката съдържаща ментов екстракт е изключително подходяща за крака и ще Ви даде усещане за свежест и лекота през целия ден.
image

Черешката на тортата е цветният лак за нокти. Не се ограничавайте само с класическото червено, въпреки че с него никога няма да сгрешите. Краката Ви ще изглеждат повече от красиви. Сега само чакаме лятото..









Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: parfimo
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 127027
Постинги: 173
Коментари: 0
Гласове: 8
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930