Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.08.2018 11:14 - ЦВЕТНИ И ЗАБАВНИ С ПАРФЮМ SUNFLOWERS
Автор: parfimo Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 296 Коментари: 0 Гласове:
0



 Ако търсите лек и свеж летен аромат, то можете да заложите на ярко жълтите слънчогледи на марка Elizabeth Arden – за мнозина, аромат на спомени, но определено е класика, която никога няма да бъде хвърлена в забвение. ЯРКО ЖЪЛТА КРАСОТА, КОЯТО ВСЕ ОЩЕ Е НА МОДА

Един прост, но елегантен флакон с бяла шапка, може да изглежда малкоретро на пръв поглед. Но в него е скрит аромат, който е на пазара повече от 20 години. През 1993 г. Елизабет Арден предлага нов вид слънчогледи. Изненадващо, дамите и тази година продължават да се забавляват през лятото с цветно – плодовият аромат……и то след толкова години.
image


Комбинация от свежи плодови акорди, елегантни цветя и чувствен мускус правят 
дамския парфюм Elizabeth Arden Sunflowers идеален избор за горещото лято. Но не очаквайте аромат, който да ни напомни за поле сред слънчогледи.

ПЕРФЕКТЕН АРОМАТ ЗА ЛЯТОТО

 

Слънчогледите могат да бъдат обикнати както от млада дама, така и те ще се харесат на зряла жена (този аромат е предпочитан от всички възрасти). Това е ароматът, който ще ви даде безкрайното усещане за радост и летен комфорт. И точно това са емоциите, които търсим в летния аромат.
image

Класическият състав е останал непроменен повече от две десетилетия. Все ощемодеренлюбим, изискан  … Една балансирана комбинация от плодове и фини цветя на дървесна база, това е просто класика, която дори не можете да получите достатъчно.

СЪСТАВ:
Глава ► бергамот, праскова, лимон, портокалов цвят, мандарина, диня, палисандрово дърво 
СЪРЦЕ ► циклама, ирис корен, роза, османтус (османтус), жасмин 
БАЗА ► мускус, кехлибар, кедър, сандалово дърво, дъбов мъх

Sunflowers са класически представители на плодово-флоралния аромат на 90-те години. Тя е по-скоро като неформален аромат, който ще се превърне в надежден спътник по време на нашето ежедневие, но не е точно аромата, която можете да вземете със себе си на големи социални събития.

КОМПЛИМЕНТ СЛЕД КОМПЛИМЕНТ – ТОВА ВИ ОЧАКВА

 

Сред богатия списък от съставки в началото ясно се откроява меденият пъпеш, който допълва плодовия акорд от праскови и цитрусови (бергамот и лимон) с капка портокалов цвят. С постепенното развитие на аромата се открояват все повече и повече цветята. Най-поразителни са розите и жасминът. Деликатното флорално сърце приключва със силна доза дървесни нотки – дъбов мъх и мускус.
image

Аз все още не мога да повярвам, че такъв добър аромат може да се купи на такава нелепа цена (само за идеята – парфюм Elizabeth Arden Sunflowers може да бъде купен 100 ml за 23,50 лв – това е към дата 14.08.2018 г)! Въпреки, че ароматът първоначално е силен и интензивен, той не може да се похвали със зашеметяваща издръжливост (4-5 часа). Благодарение на практичната опаковка, може лесно да бъде носен в почти всяка чанта (така че не е проблем през деня).




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: parfimo
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 127979
Постинги: 173
Коментари: 0
Гласове: 8
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930