Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2018 16:01 - Sheet маски - за безупречна кожа
Автор: parfimo Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 237 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 14.06.2018 16:02


Sheet маска за безупречна кожа

Sheet маските, които са при нас от далечна Корея, веднъж завинаги промениха метода за грижа на кожата. Който веднъж е пробвал, веднага е останал доволен. Защо имате нужда от тях?

КОРЕЙСКИЯТ УДАР!

Малко хора осъзнават, че без азиатците ние едва ли ще можем да се отдадем на ползите от BB кремове, кремове с екстракти от охлюви или sheet маски – за еднократна употреба. Какво е sheet маска? Това е хидратираща маска, направена от цяло парче нетъкан текстил, напоени с активни съставки.
image

Маските вече са станали неразделна част от грижата за кожата, без която дори не можем да си представим кожата свежа. Нито една козметична марка не се опитва да създаде персонализирана маска за кожа, която да задоволи нуждите на своите клиенти. Вече е популярностсред тълпите от знаменитости, гримьори и козметици, които се радват назначителни резултати за кратко време. Selfie с платинените маски е хит в социалните мрежи.

ЗАЩО СА ПО-ДОБРИ ОТ КЛАСИЧЕСКИТЕ МАСКИ ЗА ЛИЦЕ?

При класическите маска за лице полезните съставки се изпаряват бързо.Sheet маската покрива цялото лице или деколтето (зависи къде е поставитекато перфектно хидратира кожата. Активните съставки не се изпарявата се абсорбират директно в кожата. Няма значение дали е:

  • от нетъкан текстил

  • силикон

  • гел

Великолепна е винаги!

Дори перфектните неща могат да бъдат още по-перфектниНякоитриковете, които ще правят кожата ви още по-сияйна, по-гладка и хидратирана. Дали някога сте си представяли?

 

 

Направете диета, която е специално изготвена за Вас. Нека бъде микс отхранителни съставки, съобразени с нуждите на вашата кожа. Всичко това скомбинация от няколко капки подхранващ серум на кожата и хидратираща маскаПрепоръчваме Ви серум без парабени от NUXE Creme и корейски маски Pilaten CollagenЕфект наинтензивна хидратация може да се постигне и с чешката маската  наDermacol. И двете маски за лице могат да бъдат намерени на Parfimo.bg за по-малко от 5.00 лв /цената е актуална към 14.06.2018/.
image

Желателно е преди да поставите маската на лицето да бъде добре почистено, може с ексфолиант. Маската трябва добре да прилепне, така че да се създаде вакуум. Поставете маската за около 20 минути. При често и продължително използване ще се отървете от подуване, зачервяване. Ще имате гладка и сияйна кожа.

SOS ЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УМОРЕНА КОЖА

 

Очаквате уикенд с колеги или ще отидете на парти до сутринта? Как даосвежите кожата си? Преди да отидете на насрочено събитие освежете кожата на лицето си с маска, която има хиалуронова киселина (Xpel Грижа за тялото тъкан Черен въглен Detox маска за лице).

МАСАЖЪТ НИКОГА НЯМА ДА НАВРЕДИ

 

След дълъг и напрегнат ден можете да поглезите кожата си с приятенмасаж. Поставете след това маска и с нежни движения е изгладететака че да прилепне идеално към кожата ви. Опуснете се и си пуснете любима песен. Наслаждавайте се……




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: parfimo
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 128733
Постинги: 173
Коментари: 0
Гласове: 8
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930