Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2017 10:15 - Перфектният фон дьо тен – съществува ли такъв?
Автор: parfimo Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 249 Коментари: 0 Гласове:
0



 Да намериш идеалния фон дьо тен понякога е толкова трудно, колкото да търсиш игла в купа сено. Представете си, че сте намерили фон дьо тен, който перфектно пасва на кожата Ви, прикрива всички несъвършенства и издържа цял ден – от сутринта до вечерта. Мислите, че такъв не съществуваГрешите, мили дами! Фон дьо тенът Estee Lauder Double Wear ще превърне мечтите Ви в реалност! Фон дьо тен, който се превърна в икона

Сред широката гама от козметични марки е трудно да се намерят такива,които да са висококачествени и да отговарят на най-взискателния потребителски вкусКоя дама не иска да притежава озаряващия коректор на Yves Saint Laurent Touche Eclat?
image

Сред фон дьо тените също открихме едно истинско бижу. Estee Lauder Double Wear Stay In Place е лидер сред световните гримьори и чуждестранни блогъри. Всяка дама, която го е пробвала не може да го замени с друг. Не вярвате? Опитайте и ще се уверите.

Невероятна издръжливост

 

Фон дьо тен Estee Lauder Double Wear Stay In Place е бестселър главно заради феноменалната си издръжливост. Кой друг фон дьо тен е преминал тест за издръжливост дори в саунаМоже да Ви се струва невероятно, нотрайността на продукта е до 15 часа и е подходящ както за дневен, така и за вечерен гримДълга обиколка по магазините в горещ летен ден,престой на слънце или порой по време на романтична разходка няма да успеят да развалят постигнатия с Double Wear съвършен ефект.

За какъв тип кожа е най-подходящ?

Estee Lauder Double Wear Stay е най-подходящ за комбинирана и мазна кожа (възможно е да изсуши допълнително сухата кожа)Не се притеснявайте, ако сте като мен със суха към нормална кожа, нанасянето на 2-3 капки серум или масло за овлажняване на кожата ще компенсира нещатаПо този начин си гарантирате, че кожата Ви няма да бъде излишно изсушена. Double Wear ще направи кожата Ви съвършена без да има ефект на маскаНюансите са изключително разнообразни –студени, неутралнитопли, супер светли и супер тъмни, които позволяват на дамите да изберат най-правилния цвят за тях.
image
Единственият недостатък е това, че флаконътняма помпичка. Дозирането в този случай е малко трудно, но пък не е невъзможно и се свиква, както при старата версия на фон дьо тен Revlon ColorstayЗа улеснение можете да нанасяте Estee Lauder Double Wear Stay In Place на задната част на ръката преди да нанесете върху лицето. Ако предпочитате по-леки продукти или BB кремове, може би няма да харесатеDouble Wear. Но ако търсите точно такова перфектно покритие със сигурност стъклената опаковка няма да Ви попречи да заобичате този фон дьо тен.





Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: parfimo
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 128698
Постинги: 173
Коментари: 0
Гласове: 8
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930