Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2017 11:54 - Разкрасяване през нощта – нашите съвети
Автор: parfimo Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 206 Коментари: 0 Гласове:
0



  Лягате си късно и напълно изтощена от дългия ден, а се събуждате сутрин освежена и сияйно красива? Звучи Ви невероятно? Не, напълно възможно е. Благотворното влияние на съня често е подценявано. Докато спите изчезват подпухналите участъци под очите, бръчките се изпълват, а косата Ви получава страхотен обем. Опитайте нашите съвети, с който винаги ще се будите красива и сияеща. Подарете си добър сън

Изследвания на учени доказват, че човешкото тяло през нощта регенерира – укрепват се имунната система, черния дроб, а бъбреците се пречистватКожата и косата се възстановяват докато човек спиИнтензивното възстановяване обаче изисква и много енергия. През нощта тялото ни черпи енергия от мастните депа (не очаквайте на сутринта да се събудите с фигура на модел).

Предлагаме Ви няколко съвета, чрез които ще се възползвате от ефекта на съня във възможно най-голяма степен. Ако опитате препоръките ни, след събуждане сутрин ще изглеждате повече от чудесно. 


image

Край на накъсаните краища на косата

Терапиите за коса, предназначени за използване през нощта, са чудесен начин да се справите с цъфналите и късащите се крайща. Втрийте няколко капки от серум за подхранване в краищата на косата и оставете да действа докато спите. Не се притеснявайте, по-мазната консистенция няма да остави петна по възглазницата и завивките ВиИзтощените и сухи краища на косата веднага абсорбират продукта.

За подхранване на косата

В кухнята си ще откриете съставки, които са важни не само за тялото, но и за косата ВиЗа здрав вид и блясък на косата смесете 2 чаени лъжици зехтин и чаени лъжици мед. Нанесете сместа равномерно върху косата и покрийтес фолио. На сутринта измийте косата с хладка вода. Ефектът със сигурност ще ви хареса.

 

За мека коса

 

Косата Ви ще бъде по-гъвкава и бляскава, ако през нощта използвате маски с кашмир. Оставете маската да действа през нощта като увиете с харлиена кърпа, а на сутринта ще се радвате на страхотен блясък. Съвет ► Марката Farouk Systems предлага серия терапии за коса Biosilk Silk Therapy, които са обогатени с естествен екстракт от коприна.

Невероятната сила на кокоса

 

Изключителните ползи и многофункционалните възможности за използване на кокосовото масло са известни по целия святАко наистина искате да имате перфектно изглеждаща коса, 10 минути преди лягане нанесете 2 чаени лъжици кокосово масло и разнесете по цялата дължинаНа сутринта само изплакнете обилно с вода. Тази терапия няма да коства почти никаква част от бюджета Ви, а ще Ви подари изключително блестяща коса.
image
 
Почистване, почистване и пак почистване!

Със сигурност знаете, че за да бъде кожата сияйна сутрин, вечер трябва да се почиства много добре например с мицеларна водаВинаги почиствайте кожата от средата към краищата на лицето.

 

Красиви и дълги мигли

Преди лягане е много добре да използвате стара, почистена четка от спирала, за да нанасяте серум за растеж намиглитеМиглите Ви ще бъдат по-силни, по-гъвкави и по-дълги с всеки изминал ден. Вече ще можете да захвърлите изкуствените и да се наслаждавате на красивите си естествени мигли.

 

Премахнете тъмните кръгове под очите

Всяка сутрин се борите да прикриете тъмните кръгове под очите сиВместо това можете да предотвратите появата на тъмните кръгове като нанасяте хидратираща и подмладяваща маска Dermacol.

Избор на нощен крем

На пазара няма вълшебни продукти. Можете да постигнете перфектни резултати като към стандартния си нощен крем добавите няколко капки лавандулово масло. Ще се сдобиете с продукт, който има страхотен успокояващ ефект върху кожата и едновременно с това се грижи за кожата с акне.

След като опитате съветите ни със сигурност ще сте изненадани колко малко е необходимо, за да изглежда кожата перфектно сутрин. Основното и най-важно правило е:

Подарете си достатъчно сън! Без него и най-скъпите ивисококачествени козметични продукти са безполезни.

Имайте предвид, че ако не си набавяте достатъчно сън, кожата Ви ще стане по-тънка, лесно ще се поддава на негативните влияния, ще се появят тъмни кръгове под очите и като цяло ще изглеждате уморена и безжизнена.

А Вие имате ли трикове, които Ви помагат да поддържате красотата си? Споделете ги с нас!





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: parfimo
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 128732
Постинги: 173
Коментари: 0
Гласове: 8
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930